Халфът на Дунав Красимир Станоев сподели причините за поражението от Етър на собствен терен. Русенци изоставаха с 0:3 след само 20 минути игра и въпреки че върнаха две от попаденията, получиха и още един гол, с който желанието им за обрат просто секна.

"Не влязохме добре в мача, малко бяхме разконцентрирани и не подходихме добре. Отборът на Етър се възползва и закономерно ни поведе. Ние се опитахме да се върнем, вкарахме по един гол в края и началото на двете полувремена. И пак липса на концентрация в края на мача и загубихме", заяви Станоев пред NOVA SPORT и говори за тежките моменти в началото на мача.

"Не, че не ни се играеше, просто вътре на терена е много трудно да го наваксаш това изоставане от три гола, има много припряност. Но хубавото е, че вкарахме два гола, можеше да се получи и по-добре и да обърнем Етър, но не стана за съжаление", сподели Станоев и разкри каква е рецептата за излизане от кризата.

"Всички се гледаме в съблекалнята и искаме да се вдигнем заедно. Сега ни предстои мач с Верея, отиваме за трите точки, но няма да е лесно, видяхте ги срещу Лудогорец", заяви халфът и сподели дали отборът стои зад наставника Малин Орачев, който беше освиркан в края на мача и феновете го призоваха да подаде оставка.

"Стоим зад Малин Орачев, никой не иска да губим. Тъпо се получи, че паднахме, кофти стана с тези освирквания, но ще се опитаме да се вдигнем с победи занапред", завърши полузащитникът на Дунав след мача в Русе.