Нападателят на Пирин Станислав Кослов бе избран за Играч на мача срещу Локо Пловдив, а след мача логично бе доволен от наградата и от реализираните два гола.

Пирин разпердушини Локомотив Пд

"Благодаря на всички, които са гласували за мен. Не съм очаквал да победим с 5:0, но мачът ни започна добре, първи гол, после бързо втори гол и после е трудно за който и да е отбор." Имахме повече късмет днес, радостни сме, щастливи сме и гледаме напред", заяви Костов.

"Всеки един футболист се радва, исках да вкарам хеттрик, още нямам такъв в про футбол, но се надявам да го нправя скоро."

"В съблекалнята сме един отбор, подкрепяме се, така че няма проблем", сподели Костов, а относно скандала с Даниел Младенов коментира: "Това са си вътрешни неща. Даниел Младенов също е много добър футболист, ако е в отбора също може да ни помогне, но какво е станало между двамата, те си знаят."

През миналия сезон Костов вкара 10 гола, а какви са очакванията му от настоящия? "Дано са повече от миналата година, излизам всеки мач, надявам се да вкарам колкото се може повече."