Вкаралият последното четвърто попадение за Пирин Благоевград при победата му над Дунав Русе с 4:1 Станислав Костов сподели, че отборът се надява да открадне поне точка от предстоящия двубой срещу ЦСКА на стадион "Българска армия". Той стана играч на мача при успеха на неговия тим.

"Много труден мач. Надяваме се да откраднем нещо. Виждате, че и други отбори отидоха и взеха нещо там, така че ще дадем всичко от себе си.", сподели Костов.

"Днес всички знаехме, че мачът е много труден и тежък. В шест мача нямахме победа, на живот и смът беше този мач. Радваме се, че успяхме да спечелим. Много ценни три точки.", заяви той.

"Аз си го броя за мой гол. Как е записан, не знам. Радвам се, че топката мина голлинията и стана 2:0 и станахме малко по-спокойни", добави футболистът, по повод това, че едно от попаденията бе записано като автогол на Атанас Атанасов.

"Нямам време да мисля как ще действам. Виждам противниците къде са. Опитвам се да ги излъжа и да промуша топката във вратата. Днес ми се получи, за което съм много щастлив. Не зависи Пирин само от моите попадения. Ние сме един колектив. В отбора няма изявен лидер, така че виждате, че всеки, който е в положение вкарва.", сподели той.

Станислав, който е бивш играч на ЦСКА призна, че ще се върне на стадиона с нормални чувства и ще се постарае да даде всичко за Пирин.