"Искам да благодаря на футболисти за начина, по който изиграха мача. Дадоха всичко от себе си. Искахме до последно да победим. Нямаше да е справедливо, ако не бяхме спечелили. Създадохме повече положения и мисля, че заслужено спечелихме", коментира старши треньорът на Етър Станислав Генчев след победата с 2:1 над Славия в София.

"Не успяхме да се възползваме от грешките на техния вратар, после получихме глупав гол. Най-голямата ми забележка е играта при статични положения. Не допуснахме нито една голова ситуация да създаде противника. Добър мач за нашия тим", каза още Генчев и продължи:

"Постарахме се да ги разучим добре и да знаем къде са слабите им места. Ние стояхме по-добре на терена. Във всеки мач, който играем излизаме за победа. Предстои ни мач на нашия стадион. Очаквам срещу Ботев стадионът да е пълен и публиката да ни подкрепя. Ние ще се опитаме да спечелим трите точки."

"С всеки един ден ставаме по-добре. Трябва време на футболистите да свикнат един с друг и начина на игра. През паузата ще има достатъчно време за изчистим някои детайли, които не ми харесват в момента. Всеки един ден - тренировка или мач е от полза за мен. Опитът е много важно нещо", добави Станислав Генчев.