Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви след победата над Локомотив Пловдив, че е доволен от трите точки, но това е най-слабият мач на отбора като начин на игра.

„Доволен съм от трите точки. От играта – това може би беше най-слабия ни мач.

Дори при 1:0, когато водихме играехме по най-лошия начин за нас. Доволен съм от резултата. Бяхме припряни. Говорихме си преди мача, че ще ни бъде тежко. На моменти играхме много пренавито“, коментира Белчев.

„Може би някои от футболистите очакваха лесно да победим, но това не се получи. Всички футболисти, които са в ЦСКА във всеки един момент трябва да демонстрират най-доброто и да докажат, че заслужават мястото си в ЦСКА. Не искам да коментирам съдиите, но ясно се вижда, че Умарбаев удари Симао. Не виждам за какво от Локомотив могат да имат претенции“, добави наставникът на ЦСКА.

„Надявам се да покажем добра игра срещу Лудогорец и да зарадваме нашите фенове. След като свърши първенството, ръководството ще прецени дали да остана начело на ЦСКА. Щом си треньор на ЦСКА трябва да си наясно, че могат да те сменят във всеки един момент“, каза още Стамен Белчев.