„Чудесен подарък наистина. За съжаление неумението да си вкараме положенията доведе до това до последно да не е решен мачът”, каза старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев за победата над Дунав с 2:0 на рождения му ден.

„Много неща са – и липса на шанс, малко и неумение, липса на коцнтерация – щом не сме вкарали значи имаме някъде, където нещата не стоят добре. Но аз съм доволен, че всички играха с желание и не подцениха мача след победата над Левски. Поздравявам момчетата за труда, който положиха”, коментира още Стамен Белчев и продължи:

„Да, това ще създаваме положения е радващо, но лошото е, когато не ги вкраваме. Трябва да продължим да работим в тази посока. Мисля, че се движим в правилната посока. Трябва да продължим още по-голямо търпение, да сме по-спокойни и резултатите ще дойдат със сигурност.”

„Това искам, отборът да е агресивен от първата минута. Да пресираме високо противника. Когато владеем топката да има трайно разиграване и да използваме фланговете. Като цяло съм доволен, че победихме. Знаехме, че няма да е лесно срещу отбора на Дунав”, заяви наставникът на „червените”, а по повод предстоящия мач с Черно море, каза:

„Един от отборите, които игрят дисциплинирано, един от опитните отбори в групата. Трябва да влезем в мача по най.-добрия начин и ако не се раздаваме, нищо добро не ни чака. Това, че не допуснахме гол във втори пореден мач може само да ни радва.”