Спортният директор на Берое Валентин Грудев заяви, че третото място е временно, но не и недостижимо.

„Смятам, че класата, която показахме, беше безапелационна. Пътят, по който върви Берое в момента, естествено, че ми харесва. Категорична победа, третото място временно и предпоставка за нови успехи“, сподели Грудев.

„Нашите момчета категорично надиграха градския противник с много класа, с много майсторство. В нашия отбор имаме футболисти, които могат да решат всеки мач. „Верея“ се помъчиха. Бих казал, че това им бяха свръхвъзможностите. Постараха се, но няма как – ние сме много по-класен отбор“, добави той.

„За Камбуров само суперлативи. Човек, който освен головете, които вкарва, играе в защита, играе за отбора, играе комбинативно и той е лидерът в момента на нашия отбора, заедно с Мартин Райнов“, продължи спортният директор на Берое.

„Както често си говорим, ние искаме да играем мач за мач. Сега идва един много важен мач с Ботев и ако ние го вземем, оттук нататък трябва да започнем да си мислим за малко по-високи цели. Третото място е временно, но не и недостижимо“, каза още Валентин Грудев.