Изпълнителният директор на Левски Диана Иванова разкри за споразумение между „сините“ и генералния спонсор на тима ВИВАКОМ, според което привържениците на тима ще могат да се ползват с преференциални условия. Шефът поясни, че телекомуникационната компания ще предложи специални пакети за левскари, а при подписване на всеки договор или при преподписване клубът ще получава комисионна.

„Имам честта да представя една нова възможност за всички левскари за нашия клуб. Не зная дали е станало вече известно, но ПФК Левски и ВИВАКОМ подписаха ново споразумение, което ще дава възможност на всеки левскар да се ползва с преференциални условия, ако ползва услугите на компанията“, каза Иванова.

„Ще има планове за левскари, при подписване на договор с тях, клубът ще получава комисионна от това. За да се осъществи това сътрудничество – ПФК Левски ще раздава талони и срещу един талон ще може да се подпише договор. Повече информация ще има на клубния сайт. Такива талони ще се раздават на представянето на отбора в зала Универсиада на 19 февруари“, добави Диана Иванова.