Собственикът на Левски Спас Русев ще подкрепи „сините” в съботния им мач с „червените”, съобщи той за Дарик радио от Истанбул.

Русев е в най- големия турски град за важна среща с шефа на турския концерн Garanti Koza. Това разкри самият той, след като изненадващо се появи на партито на тенисистките преди началото на организирания от компанията турнир в Истанбул

„В Истанбул съм още ден, два и се прибирам в София, заяви Спас Русев. Сигурно ще присъствам на мача в събота на националния стадион.Не искам да коментирам нищо преди двубоя”, сподели Русев.

Спас Русев често е обвиняван от „сини” привърженици ,че по-често е на „Стамфорд Бридж”, отколкото на „Георги Аспарухов”. Днес той ще пропусне отложения мач на любимия му английски тим Челси със Саутхемптън.

Припомняме, че в надпреварата в Истанбул участие взе и най-добрата българска тенисистка Цветана Пиронкова, която отпадна от представителка на домакините.

Самият Русев обяви вчера за Gong.bg ,че е бил на заседание на борда на директорите на притежавания от него телеком VIVACOM в Люксембург, след което се е отправил към Истанбул за въпросната среща.


Какво се случва на голямото дерби Левски - ЦСКА? Вълнува те каква е обстановката преди началото на сблъсъка? Какво става на трибуните и какви са празниците след края на голямата битка?

Можеш да станеш част от отговорите на всички тези въпроси сам! Бъди нашите очи, води ни през емоциите си от големия сблъсък, запознай ни със "синьо-червените" страсти с хаштаг #GONG!

Ползвай го в Instagram и Facebook и нека цяла България разбере какво се е случило на голямото дерби Левски - ЦСКА на 29 април на Националния стадион "Васил Левски".

Напиши #GONG, стани част от голямото дерби, направи всички съпричастни с емоциите!