Собственикът на Левски Спас Русев използва официалния клубен сайт, за да отговори на вчерашната словесна атака, която босът на Лудогорец Кирил Домусчиев насочи към него и финансовия благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев. Русев отчете, че тя е била провокирана от интервюто, което той даде тези дни, но бе категоричен, че в него не си е позволявал да обиди "нито един собстевник, президент или футболен деятел".

Публикуваме позицията на Спас Русев без редакторска намеса:

Уважаеми привърженици, 

В отговор на мое интервю вчера вечерта станах обект на неочаквани нападки. Аз не съм си позволил и не бих си позволил да обидя или засегна нито един собственик, президент или футболен деятел.

Фокусът на въпросите, които повдигнах за дългогодишните очевидни проблеми в българския футбол, съдийство и феърплей, беше изместен към личностни нападки, подкрепени с известна доза сарказъм и ирония, които изглежда са продиктувани от факта, че конкретни личности се припознават в моите думи.

Отказът да се дискутира феърплеят и съдийството показва, че живеем в два паралелни свята, единият от които е перфектен, но в който ние не живеем.

Спас Русев

Председател на НС

ПФК Левски

Още по темата:

Кирил Домусчиев изригна срещу Гриша Ганчев и Спас Русев

Спас Русев имаше претенции към съдийството на дербито с Лудогорец

Гриша Ганчев: Левски ми е безразличен, Русев играе по правилата

Ганчев: Унгарският премиер дойде в Разград, за да не отрежат главата на Видеотон