Въпросът на седмицата е: “Какво ще става в съблекалнята на Херо?”.

Благодарение на отличниците в социалните медии, чужденците на Лудогорец, имаме пряка картина от мястото на събитието. С облекчение отбелязваме, че настроението там продължава да е лудо.

С каски на главите футболистите на шампионите хвъчат от единия край на съблекалнята към другия. От едно тъмно ъгълче гледа Херо с нещо като усмивка на лице. Поне в първите няколко дни Димитър Димитров не е посмял да развали бразилския сапунен сериал в Instagram.

източник: Instagram

В Левски няма кой да ни зарадва така. Останахме си само с официалната пресконференция на Делио Роси. Да похвалим все пак ръководството за избора им на преводач, който прави събитието гледаемо в мрежите.

източник: Instagram

ЦСКА прави силно включване с футболиста Александър Дюлгеров, който се опитва да имитира Айнщайн докато е облечен с шорти, на които пише TOTALLY ERECTED! Добър пример за това какво става, когато висшата физика се забърка в афера с Instagram.

източник: Instagram

Кралят на социалните медии в ЦСКА безспорно е Кирил Десподов. Тази седмица той радва почитателките си със снимки и видео от морето. Бъдещето пред него е бляскаво, ако оцелее. За целта трябва да намали скоростта на магистралите. Да си играеш със смартфона докато караш с 152 км/ч е не само глупаво, но и опасно.

източник: Instagram

Ники Михайлов цяло лято тренира на терена в Домът на футбола. Интересно дали всички национали имат такъв свободен достъп до Боянската ливада.

Ники Михайлов

източник: Instagram

Бразилците, играещи в България, отбелязаха Денят на Бащата в родината си с трогателни снимки в социалните медии.

източник: Instagram

След отразяване на феноменалния успех на плажния ни футбол над Андора, Българският футболен съюз отново рекламира мача със Швеция. С потури, кремъклийки пушки и калпаци плашат шведците нашите юнаци. Хубаво, но това филмче вече го гледахме преди няколко месеца. С всички тези глоби дето ги събират за димки и расизъм очаквахме от студио БФС-Бояна нова серия. Нещо като “Потури 2” - дъ сикуъл.

източник: Instagram

Междувременно Ботев Пловдив се хвали, че Косоко слуша Марадона някъде в пустините на Арабия .

източник: Instagram

​За финал - едно селфи на най-добрата ни футболистка Евдокия Попадинова.

източник: Instagram