Шампионът Лудогорец посреща опашкаря Витоша в последен мач от 17-ия кръг на Първа лига, а сблъсъкът между двата тима може да наблюдавате пряко в ефира на DIEMA SPORT и онлайн на GONG PLAY от 17,30 часа.

Разградчани влизат в двубоя разочаровани от загубата в Лига Европа от Истанбул Башакшехир в четвъртък. Възпитаниците на Димитър Димитров пропуснаха отличен шанс да си осигурят предсрочно класиране в следващата фаза на турнира, допускаийки поражение с 1:2. Така Лудогорец ще трябва да не загуби в последния си мач в Германия срещу Хофенхайм, за да играе в Европа и през пролетта.

Двубоят срещу Витоша днес ще бъде осмият за шампионите за по-малко от месец.

В последните дни капитанът на тима Светослав Дяков изрази недоволството си от факта, че все по-рядко играе под ръководството на Димитър Димитров и скоро може да напусне „Лудогорец Арена“. Същото се очаква да се случи и с Клаудиу Кешеру, който най-вероятно ще премине в клуб от Турция или Китай.

Витоша пък пристига в Разград в приповдигнато настроение след равенството 0:0 срещу Левски. Хиксът на стадион „Васил Левски“ определено бе най-голямата изненада в миналия кръг.