Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович заяви след победата над ЦСКА с 1:0, че „сините“ не са направили кой знае какво.

„Доволен съм, защото дербито е специфичен мач. Много е важно да се печелят тези мачове. Играхме отговорено, дисциплинарно и концентрирано. Правихме грешки, съперникът също. Паулиньо и Обертан ни дадоха голямо предимство, когато играха един на един“, коментира Стоянович.

„Имахме и план А и план Б и план Ц. Имахме две-три идеи как да стигнем до отбелязването на гол. Хубаво е, че Обертан вкара такъв гол. Може би имахме малко късмет при гола на Обертан, но ударът му беше добър“, добави треньорът на Левски.

„Бяхме много мотивирани. От много години двата отбора не са били на първите две места. Мачът бе много важен. Сега трябва да се подготвим за следващия мач, защото ще ни бъде много трудно. Днес нашите защитници бяха доста концентрирани. Наситихме центъра и се справихме със задачата“, продължи той.

„Мачът в Пловдив, който изиграхме, беше много слаб. Аз не съм го криел.Трябва да се спокойни и отговорни. Имаме още много работа. Нужно е да бъдем още по-компактни. Не бива да си мислим, че сме направили кой знае какви неща.”

„Футболът е непредвидим. Ние трябва да бъдем концентрирани. Имаме още много работа, за да станем още по-добри, по-компактни. Трябва да сме спокойни и да работим. Благодаря на феновете. На белградското дерби идват още повече хора“, каза още Славиша Стоянович.