Отборът на Славия ще може да играе мачове на стадиона си в Овча Купел през новата кампания, но в само в светлата част на деня. Това става ясно от решение на Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз. 

В него се уточнява, че решението е продиктувано от високата натовареност на Националния стадион „Васил Левски“.  

Същевременно се уточнява, че стадион Славия ще бъде домакин и на обявените за рискови мачове на Царско село във Втора лига. 

Ето и всички решения на Спортно-техническата комисия:  

                       - СТК констатира прекратяване на трудовите договори без предизвестие за неплатени месечни възнаграждения от ПФК на следните футболисти:

         - Борис Павлов Тютюков с ПФК „Ботев” Пд – считано от 20.06.2017 г. 

         - Антони Валери Иванов с ПФК „Монтана 1921”– считано от 22.06.2017 г. 

         - Николай Божидаров Маринов с ПОФК „Ботев Враца ” – считано от 22.06.2017 г. 

                 -     На основание клауза в „Договора за наемане професионален  футболист“ между Петър Юрий Денчев  с ОФК „Локомотив ГО, СТК констатира договора за прекратен считано от 22.06.2017 г. 

                 -     СТК отлага разглеждането на молбите депозирани в БФС от Стефано Красимиров Кунчев, Николай Веселинов Христов и Юлис Дарил Обаме Ндонг. Призовава заинтересованите страни и оторизиран представител на ОФК „Локомотив“ ГО, който да представи пълните досиета на горепосочените футболисти на 11.07.2017 г. /вторник/ в 10.00 часа на следващото заседание на СТК, което ще се проведе в гр. София, ул. „Цар Иван Асен II“ № 26.

                 -     На база решение на Лицензионната комисия и предвид натовареността на стадион „В.Левски“, ПФК „Славия“ - София ще играе срещите си от Първа лига предвидени в светлата част на денонощието на ст. Славия град София.

                 -     На база решение на Лицензионната комисия, ФК „Царско село 2015“ - София ще играе срещите си от Втора лига обявени за рискови на ст. Славия град София.