Младият талант на Черно море Илиан Илиев попадна в групата за утрешното домакинство на Лудогорец в мача от 6-ия кръг на Първа лига. Срещата е в Каварна от 21,15 часа и се очаква варненци да получат сериозна подкрепа от феновете.

17-годишният халф е син на бившия футболист на "моряците" и настоящ треньор на Локомотив Пловдив. Илиев взе участие в контролата с катарския Ал Маркия и определено впечатли с играта си.

Сред 19-те избраници на Георги Иванов попадна и десният краен бранител Стефан Станчев. Футболистът бе извън терена повече от шест месеца заради контузия, но вече е възстановен и ще може да се разчита на него в мача с разградчани.

Дали обаче ще запише игрови минути, ще прецени Гонзо преди или по време на срещата. Един от футболистите пък ще отпадне от тимовия лист непосредствено преди двубоя с шампионите. Аут за мача са още Мартин Костадинов, Николай Минков, Илиян Неделчев, Валентин Йосков.

След заниманието днес Черно море се качва на лагер в Добрич. Ето и каква е групата на Черно море за мача с Лудогорец:

Александър Чанович, Емил Михайлов,  Стефан Станчев, Ондрей Сукуп, Пламен Николов, Траян Траянов, Михаил Венков, Тодор Паланков, Даниел Георгиев, Ян Малик, Александър Цветков, Илиан Илиев, Георги Илиев, Уго Секо, Марек Кузма, Бакари, Влади Романов Георги Андонов, Иван Коконов.