Интересна развръзка около бъдещето на българския национал Тодор Неделев. Малко след като вестник "24 часа" обяви, че плеймейкърът на Ботев е подписал предварителен договор с ЦСКА, от Турция долетя нова информация, свързана с него. 

Според местно издание, скаутът на Фенербахче, който следи изявите му в мача с Левски на 4 май, е останал силно впечатлен от представянето му. Той вече е изготвил положителен доклад за него, но ще следи изявите му и в мача с Локомотив Пловдив на 15 май във финала за Купата на България. 

Ако и там офанзивният футболист на "канарчетата" покаже същата висока класа, нищо чудно "фенерите" да отправят оферта за подписа му. А е ясно, че никой български клуб не може да се мери с финансовата мощ на гранда от Истанбул. 

Интересът на турския клуб е още от октомври миналата година. Ако не се касае за някоя световна звезда, каквито често акостират на "Шюкрю Саръчоглу", скаутите на Фенербахче наблюдават дълго даден футболист, но решат ли да го вземат, трудно нещо може да ги спре. 

Самият Неделев вече призна, че не е подписвал нищо с ЦСКА, а преди това разкри, че ако наистина за него дойде оферта от "фенерите", с радост би я приел. Така че развръзката около бъдещето му ще е много интересна през юни.