Футболистът на Дунав Русе Васил Шопов заяви, че той и неговите съотборници са знаели, че Витоша Бистрица прави доста нелепи грешки в защита.

Шопов отбеляза първото попадение при успеха с 3:0, а освен това спечели и първата дузпа в срещата. Той бе определен за играч на мача.

„Победата е много важна с оглед малкото точки, които имаме. Тази победа ще ни донесе по-голяма увереност в следващите мачове. Заслужено спечелихме трите точки“, коментира Шопов.

„Ние се познаваме много добре и играем мач за мач. Надяваме се повече да не влизаме в подобни серии и да се върнем към добрите игри от миналата година. Знаехме, че Витоша прави доста нелепи грешки в защита. Важна е победата за отбора“, добави футболистът на Дунав.

„Самир Аясс липсва на отбора. Той е добър футболист. Не мисля, че към мен има огромни очаквания. Всички момчета се опитваме заедно да градим играта на отбора. Дано след този успех се успокоим.“

„Не трябва да се заблуждаваме, защото нивото на Витоша е ниско. Ако не вземем точка в Стара Загора, все едно нищо не сме направили. Трябва да се отнесем сериозно към мача за купата, защото ако бъдем отпуснати, ще бъде лошо за нас“, каза още Васил Шопов.