Изпълнителният директор на Берое и председател на борда на директорите Илко Русев заяви, че отборът трябва да играе добър футбол и с представянето си да заслужи място в челото на класирането.

„Оценяваме, че изминалият сезон за Берое бе крайно незадоволително като резултати и игра на отбора. След обстоен анализ направихме изводи и трябваше да направим промени. Доста футболисти отсъстват. Решихме да се разделим с голям брой от футболистите. Решихме да започнем новия шампионат и с нов треньорски екип. Предстои доста работа. Няма да е лесно. Предстои много важна селекция, която ще бъде важна за представянето на отбора.

Искаме да бъдем по-предпазливи и доста внимателни относно селекцията, която искаме да направим“, коментира Русев.

„Голямото ни желание е да направим един отбор, който да играе добър футбол. С този футбол Берое да заслужи мястото си в челото на класирането. Сигурно ще трябва да време, но е хубаво, ако може да го съкратим“, добави изпълнителният директор на Берое.

„Спряхме се на този треньорски екип. Разговорите с г-н Томаш бяха много положителни. Ще направим всичко възможно, за да постигнем успехите, които желаем. Искам да благодаря, че се съгласиха да водят Берое. Всичко, което зависи от нас като ръководство ще бъде направено. Отборът трябва да има нов облик“, каза още Илко Русев.