Председателят на УС на Етър Велико Търново и заместник кмет на града Георги Камарашев бе човекът, който официално връчи фланелката на "виолетовите" на Красимир Балъков при представянето на легендата за генерален мениджър на клуба.

Балъков бе назначен на този изцяло нов пост в Етър, който му предоставя спортно-техническата власт, в екип с останалите треньори в клуба - Станислав Генчев, Илиян Киряков и Калоян Чакъров.

"Първата и най-важна мярка, която предприемаме, е да привлечем господин Красимир Балъков в ръководството. Другите неща в ход са трансферите - освобождаване и привличане на футболисти," заяви Камарашев.

"Господин Балъков ще заеме позицията на главен мениджър. Този стандарт е английски и ние сме решили да го приложим в нашия футболен клуб. Пожелавам му да идведе отбора на по-добри позиции," допълни босът.

Членът на УС Алекнсандър Нанков каза още: "Поздравявам и благодаря на Станислав Генчев от името на ръководството. Хвърлихме го в дълбокото, успя да спечели промоция, което бе доста сериозно предизвикателство. Има обективни и субективни причини за резултатите през есента. Станислав Генчев е част от отбора и ще остане в отбора. Но промяната е необходима и промяната е господин Балъков."