Административният директор на Верея Кирил Манолчев хвърли светлина върху финансовото състояние в отбора. В последните дни се появиха информации, че на играчите им се дължат по пет заплати, но според шефа на старозагорци забавянето е доста по-малко.

"В нашия клуб има някакви вътрешни проблеми, които към настоящия момент ги решаваме. Към днешна дата, ние дължим точно по една заплата на футболистите ни. Не искам да казвам колко точно заплати сме им дължали, но сега има забавяне само от едно възнаграждение", заяви Манолчев пред DIEMA SPORT 2.

Точно поради информациите за забавяне на възнагражденията се появи и слух, че е възможно мачът на Верея с Пирин от плейофа за място в Лига Европа може да пропадне. Директорът в клуба отрече да е имало подобна възможност.

"Никога не е оставала под въпрос днешната среща, футболистите са отговорни мъже, тренират всеки ден и са на срещата сега. Момчетата са мотивирани, доказват го постоянно. Ние сме млад клуб, нормално е да имаме някакви проблеми, това е навсякъде в България", сподели още Манолчев и обяви, че целта пред тима е класиране в Лига Европа.

"Класирането за Европа е висока летва, но можем да имаме своя шанс. Естествено, че това е нашата цел", завърши административният директор на тима от Стара Загора.