Един от силните хора в Лудогорец – изпълнителният директор Ангел Петричев, използва своята страница във „Фейсбук”, за да отговори на наставника на ЦСКА Любо Пенев. Вчера старши треньорът на „червените” заяви, че никога не би работил в Разград, на което Петричев задочно отговори, че за тази цел първо трябва да получи покана от 7-кратния шампион на България.

Любо Пенев: Не бих работил в Лудогорец, част от титлите им са незаслужени

Петричев също така иронично напомни за финансовите премеждия на Пенев през годините със забележката, че Лудогорец често пътува зад граница, за да играе в Шампионската лига и Лига Европа.

Ето какво написа шефът на Лудогорец в социалните мрежи:

Чета, че Любослав Пенев е казал, че никога не би работил за „Лудогорец“. По принцип, за да работиш на едно място първо трябва да те поканят. На нас даже и през ум не ни е минавало да каним за треньор Любослав Пенев. Достатъчно грижи си имаме, че да треперим кога няма да го пуснат да мине границата, защото го е подгонила някоя банка, кредитор или НАП.

А „Лудогорец“ пътува много, защото играе редовно в Шампионска лига или Лига Европа. Казвам го за сведение на г-н Пенев, защото от изказванията му оставам с впечатление, че пропуска този важен детайл. Когато в един сезон си победил Хофенхайм и Брага изглежда логично да станеш шампион на България. Говоря само за последния шампионски сезон. Статистиката ни иначе е дълга. Но явно цифрите не са силната страна на г-н Любослав Пенев. Когато опонентът ти за президент на БФС е спечелил 463 гласа на конгреса, а ти само 36, коментарите са излишни. Явно футболната общественост ти е казала: „Абе не ставаш за тази работа!!!“.

Сега сме в очакване на поредното оплюващо интервю. Явно се гони някаква норма".