Изпълнителният директор на Левски Павел Колев изненадващо взе участие в брифинга на треньора Георги Дерменджиев преди шампионатното домакинство на Ботев Пловдив в неделя, 31 март.

Колев коментира последните слухове за смяна на пловдивчанина с Петър Хубчев, като за сетен път категорично опроверга тези информации. Колев също така изрази мнение, че въпреки тежкото финансово състояние на Левски, нещата се стабилизират с всеки ден, а това вероятно е развалили съня на много хора.

„Това, което подозирам, ще си остане за мен. Почти убеден съм, защото аз получавам доста информация, че за съжаление част от тези информации се пускат умишлено от хора, които се водят левскари. Дали е удар по Левски или националния, ще видим, както и каква е била целта. Това е част от работата в клуб като Левски. Оттук насетне мисля да затворим тази тема. Тази седмица работихме по план“, каза директорът.

„Сигурно още такива слухове ще има. Ясно е, че ще има хора, които няма да са доволни, ако Левски се развива и става силен. Когато се получи фаза на спокойствие, футболистите и треньорът биват оставени да се готвят спокойно, зад клуба стои сериозна компания и нещата се стабилизират, това вероятно е развалило съня на много хора. Но служителите на Левски са знаели къде идват и би трябвало да се страхуват от такава обстановка. Тя на моменти е тежка, бих казал вражеска, но това не е нещо, което да разклати 100-годишен клуб“, обясни още Колев.

Левски приема Ботев Пд на 31 март (неделя) от 20:30 часа на стадион „Георги Аспарухов". Срещата ще може да следите с Gong.bg, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио. 

Още от изказването на Павел Колев четете ТУК!