Лудогорец и Дунав се изправят в голяма битка помежду си в Разград в търсене на успеха. И за двата тима трите точки са жизненоважни в преследване на целите им до края на сезона. Разградчани определено ще искат да пооправят горчивия вкус след изненадващото 1:2 от Верея в средата на седмицата, докато русенци имат нужда от всяка точица, ако искат да се откъснат от дъното на класирането.

Тази битка можете да гледате директно в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на нашата платформа GONG PLAY. За вас ще го следим минута по минута на GONG.BG, а ще можете да го слушате и в ефира на Дарик радио.

Русенци имат доста проблеми преди двубоя. Те ще са без контузените Бирсент Карагерен и Красимир Станоев, които е вероятно да не играят повече тази година. Под въпрос е бившият играч на Лудогорец Преслав Петров.

"Драконите" имат само една победа в последните си 10 мача и имат да наваксват изоставането във формата си. В последния си мач те паднаха с 0:4 от Левски на собствен терен, но по принцип се представят по-добре навън.

Лудогорец от своя страна няма особени неприятности около състава, като под въпрос са само Марселиньо и Върджил Мисиджан. До последно няма да е ясно дали те ще бъдат на линия.

Момчетата на Димитър Димитров-Херо трябва да се реабилитират пред феновете си в последния си мач в Разград тази година, тъй като в предния кръг паднаха с 1:2 от аутсайдера Верея.