Наставникът на Верея - Александър Севидов, говори пред екипа на DIEMA Sport след загубата от Черно море с 0:2 у дома.

Причината е за пораженеито е че не сме готови за тези мачове. За съжаление, на нас ни трябват много нови футболисти. Това, което тези показват в определени моменти, не е достатъчно.

Не показваме достатъчно съпротива срещу съперниците. За нас има все още време да съберем играчи и да се подготвим отбора, за да останем . Ще положим максимални усилия, за да останем в Първа лига.

Знаете, че на нас ни е много тежко да атакуваме. Не създаваме толкова в предни позиции. В определени линии не се получават нещата. Играчите не се познават дори все още. Нямаме креативни играчи. Не можем да прелеем в предни позиции.

Шансовете за нашия отбор са малко. Няма как да стигнем до съперниковата врата. Позволяваме на съперниците да създават положения пред нашата врата. Това, което трябва да направим, е да лимитираме положенията на съперника пред нашата врата.

Не можем да разчитаме с тези играчи на позитивен резултат. Много се надявам да се появят новите играчи – Лола, бивш играч на Арсенал Киев, и момче от Гвадалупа.

Надявам в началото на следващата седмица да дойдат тези двата играчи. Единият е флангови футболист.