Сергей Георгиев е един от футболистите на Монтана, които нямат причина да се срамуват от представянето си, въпреки последното място в класирането.

„Ако започнем да печелим точки и подобрим представянето си, нищо не е загубено. Очаква срещу Верея да спечелим трите точки. Трябва да излезем като колектив и да се пребороми. Определено, когато един отбор печели, колективът е по-силен. Нормално е нещата да са на кантар при нас. Просто е много трудно за всички”, коментира Сергей Георгиев в интервю за предаването „Преди кръга” по DIEMA SPORT.

Отборът на Монтана приема Верея във вторник, 13-и декември в първи мач от 19-я кръг в Първа лига. Срещата е от 17.30 часа.

Мача можете да следите в GONG.BG, както и да гледате в GONG PLAY и по телевизия DIEMA.

Тимът на Монтана е последен във временното класиране с едва 8 точки в актива си, но и мач по-малко.

„Изпратиха ни на проби. Одобриха ни и заиграх, но имаше недоброжелатели в тази ситуация. Налагаше се освен с футбол, да се занимавам и с нещо друго, за да помагам на своите родители. Благодаря на моите родители и на моите хазяи там, които ми помогнаха”, разказа Георгиев за предстоя си в Испания.

„Като всеки едип футболист, мечтая за най-доброто. Най-високо ниво за мен е Реал Мадрид. Казват, че няма невъзможни неща, така че се надявам”, заяви с усмивка Сергей Георгиев.