Септември и Берое ще се изправят в сблъсък на състави, които претърпяха промени през зимната пауза, а дали те ще се окажат за добро или не, тепърва ще се разбере.

Двубоят е в днес, 17-и февруари от 15 часа. Можете за следите развитието на двубоя минута по минута в GONG.BG. Също така можете да гледате мача пряко по телевизия DIEMA SPORT и в онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA, както и да го слушате по Дарик радио.

Берое ще си връща четвъртото място в срещу Септември

Септември е притиснат до стената и ще се опита да запази елитния си статут. Столичани трябва да подобрят играта си в защита, защото статистиката сочи, че само последният Верея има повече допуснати голове от началото на сезона от тях. Именно с тази цел в тима бяха привлечени и Александър Башилиев и Александър Дюлгеров. Тимът бе подсилен още с Матео Стаматов, Преслав Йорданов и Кристофър Мандиангу. За сметка на това отборът се раздели с Мирослав Будинов, Васил Добрев, Александър Георгиев, Крис Гади и Ишмаел Байду.

Септември предпочете през зимната пауза да проведе лагер в южната ни съседка Турция, а там софиянци изиграха седем контроли, като записаха само един успех.

В Берое промените не бяха много, но пък значими. Тимът бе напуснат от Мартин Райнов, който остави отпечатък в състава. Освен това, изходящи трансфери направиха и Боби Цонев и Камен Хаджиев, а Драгош Фирцулеску разтрогна по взаимно съгласие.  

След последната проверка от зимния подготвителен лагер Александър Томаш определи свършената работа като изключително позитивна.

Берое ще се опита да скъси разликата с лидерите в Първа лига.

Какво още се случи в двата лагера, вижте в репортажа на Мирослав Арабаджиев!