Септември София привлече в своите редици юношеския национал Георги Русев, който през последните няколко години бе част от формациите на испанските Елче и Хетафе, където премина именно от "септемврийци".

От клуба обявиха, че ще стартират подготовка на 7-и юни и ще изиграят седем контроли, като най-силният съперник в тях е Левски. Септември ще гостува на "Герена" на 27-и юни. Русев, който играе като крило, е роден през 1998-а година, като стана шампион на Елитната до 17 години с отбора на ДИТ София, а по-късно игра за Септември в юношеските формации и Трета лига. Той е част от националните гарнитури на България за своята възраст и до 21 години.

Междувременно, спортно-техническият щаб взе решение да се раздели със Станислав Маламов и бразилеца Виктор Луиш Перейра Силва.

Договорите на двамата бяха прекратени по взаимно съгласие, а клубът им желае успехи в техните бъдещи начинания, пишат от клуба на официалния уебсайт.

Николай Митов събира своите възпитаници за първа тренировка на 7-и юни.

Заниманието ще започне в 18:00 часа на стадиона в квартал "Драгалевци". "Септемврийци" ще имат 2 подготвителни лагера в Разлог, като общо ще изиграят и 7 контролни срещи.