Септември отново е сред майсторите, оттук накъде?

Септември София дочака доста по-рано завръщането си в Първа лига. Тимът на Румен Чадъров постигна своето с много труд, упоритост и качествени попълнения.

Столичани заложиха на щаб и попълнения, които са силно обвързани с третото място на Локомотив София преди 2 години в тогаваншата А група.

„Амбициите на всеки един – ръководство, треньор и футболисти – е да се запази мястото в Първа лига”, коментира спортният директор Кристиян Добрев.

„Случайно това (третото място на Локо Сф - б.р.) нямаше как да се случи. Всеки футболист, привлечен в отбора, според мен има ниво, има и качества. Това, което беше преди 2 години в Локомотив София, всеки, който наблюдаваше отбора, беше удовлетворен, че без бюджет отборът спечели бронзовите медали. Аз още тогава бях убеден, че с няколко попълнения този отбор щеше да надгради сериозно и да бъде фактор за в бъдеще. По административни причини нещата не се получиха, което ми е голяма болка. Отборът беше разбит и изхвърлен. Явно така е трябвало да се случи. Оттук нататък сме в Септември. Искаме да ни асоциират с нашия проект и развитието на млади футболисти.”

„Сега се изгражда нещо ново в Локомотив – с нови хора, с нова визия. Мога да им пожелая само успех. Доста често ходя на мачове на Локомотив. Това си е любов, другото е работа.”

„Гъргоров е футболист с доста сериозни претенции. Ние много трудно можем да ги покрием. В крайна сметка решението ще е негово, с разговори всичко може да се изглади. От наша страна го има желанието да го привлечем”, допълни Добрев.

Свързани материали

  • Септември се завръща в елита с тежък мач срещу Дунав Септември се завръща в елита с тежък мач срещу Дунав
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Септември

Първа лига