Старши треньорът на Ботев Враца Сашо Ангелов определи наличието на доста нови играчи като ключово за поражението с 1:2 от Черно море в мач от първия кръг на Първа лига.

"Имам около 5-6 нови момчета в отбора, успяхме горе-долу да се сработим, но още сме джамийчета на жаргонен език. На тези положения, които имахме, един класен отбор ги правеше. Още сме зеленички за тия работи. Динамиката на двубоя, и от двете страни имаше положения, получи се добър мач. Исках да ги пресираме в тяхната половина. В първите минути се получаваше. Но пак казвам - още сме зеленички."

"Мога да успокоя всички привърженици на Ботев Враца, той ще играе така винаги, независимо срещу кого."

"С всеки ден и месец отборът расте. Всеки отбор ще иска нов добър играч. И треньорът на ПСЖ ще иска нови играчи. Искам да се вдигне класта още повече, а класните футболисти играят напред."

Относно реконструкцията на стадиона във Враца, специалистът коментира: "Всичко върви по план, но проблемът сигурно ще е осветлението. Строят се трибуните, дано успеем и осветлението да се вдигне. Ако стане това за мача с Левски, ще е перфектно. Аз съм оптимист, че ще се случи, но сега мислим за мача с Дунав Русе."

Късен обрат повали новака Ботев Вр във Варна