„Мисля, че незаслужено загубихме. Не трябваше да падаме. През първото полувреме бяхме по-добри. Имахме ситуации, ударихме и греда. В такъв момент, когато трябва да вземем мача ние се изнервяме и избързваме. После футбол не се игра”, коментира Александър Александров след поражението на Славия от Витоша с 0:1 в двубой от 16-ия кръг на Първа лига.

„Може би ни се насъбраха мачове без победа и излизаме с повече напрежение. Тези, които изпуснаха днес са показвали, че могат да вкарват. Трябва ни една победа да се успокоим. Тежи ни, но се раздаваме. Във всеки отбор го има това в момент от първенството да попаднеш в някаква криза. Надявам се да направим хубав мач с ЦСКА”, сподели Александров и добави:

„Чувствам се добре физически. Ние сме малка бройка футболисти и всеки един липсва независимо дали е твърд титуляр или влиза като резерва, това се отразява.”

„Ще излезем по друг начин. Мисля, че ние ще сме на предела на възможностите си. Надявам се да ги излъжем и след този мач да тръгнем само с победи до края на сезона”, каза Сашо Александров по повод предстоящия мач с ЦСКА.