Защитникът на Септември София Румен Трифонов бе силно разочарован от загубата от Ботев с 0:5 при гостуването в Коматево в отложен мач от 4-я кръг.

"Много е тежко да се говори след такъв резултат. Нямам обяснение защо така се получи," призна Трифонов. "Първото полувреме стояхме добре, а Ботев ни отбеляза от една ситуация. Играхме добре тогава, владеехме топката, нямаше кой знае какви положения. Липсваха ни положенията и самочувствието."

Жълто-черната оса Виана нажили Септември

"На почивката си казахме, че трябва да продължим да играем така в дефанзивен план и да натиснем малко в атака. Но не се получи изобщо. Второто полувреме изглеждаше все едно са ни събрали 5 минути преди мача, пълен хаос. Все едно не се познавахме вътре. Никой не изпълняваше указанията. Такива пространства оставяхме, че нямам обяснение," сподели още опитният футболист.

"Ще анализират треньорите и ще кажат. Това не е единственият мач, в който отборът през второто полувреме изглежда по този начин. Все едно излизат два коренно различни отбора. Ние футболистите сме виновни, от нас зависи да играем с еднаква агресия. Явно ни трябва и време за сработване, защото сме нов отбор. Много работа ни предстои. Това е едно голямо петно, срам за отбора, има сигурно при нас футболисти, които не са губили така до момента," каза още той.

"Нашият отбор не може да си избира мачовете. Ние трябва да използваме всеки мач да печелим точки. Когато трябват точки, се играе най-трудно. Надявам се тези 4-5 дни до мача с Витоша да изчистим грешките, времето минава, мачовете са през няколко дни. Нещата, които трябва да променим, наистина са много," завърши Румен Трифонов.