Опитният полузащитник на Левски Роман Прохазка даде специално интервю за клубната телевизия навръх 29-ия си рожден ден. Словакът е пред мач номер 160 с екипа на тима от „Георги Аспарухов“, а в тази връзка Прохазка си пожела успех в „синьо-червено" дерби.

Срещата е на 18 март от 13.00 часа на Националния стадион ще може да я следите с Gong.bg, по GONG PLAY, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.

„Чувствам се супер, перфектно. Всичко е наред, здрав съм, така че всичко е наред. по принцип винаги си пожелавам да съм здрав и семейството ми да е здраво. Това е най-важно в живота“, започна Прохазка във връзка с рождения ден, който чества на 14 март.

„Настроението бе и по-добро преди равенството с Етър, този мач обаче трябва да го забравим. Във футбола най-хубаво е, че идва следващия мач и може да поправиш това, което си направил. Ще направим всичко по силите си да победим в следващия мач“

„Една от най-големите грешки, които правим е, че един мач играем супер и победим, а в следващия не го повтаряме. Това са един силен отбор не е добре. Нужно е да показваме постоянна игра. Надяваме се обаче да го поправим“.

„Би трябвало да са успели да се адаптират новите. Няма много време. Мисля, че са добри футболисти помагат. Надявам се занапред да е още по-добре“.

„Чувствам се добре под ръководството на Делио Роси. Той е много опитен треньор. Ние се опитваме да спазваме неговите указания“, добави един от капитаните.

„Ще станат много интересни мачове в плейофите. Ще играем със силни отбори. Аз обичам тези мачове. Това е добре и за нас и за феновете. Ще бъдат тежки мачове. Ако искаш да си един от най-добрите, трябва да печелиш тези мачове“.

„Ние знаем, че тези мачове са много важни – за нас и клуба. Като дойдат мачовете трябва да се подготвим добре, да продължим и да спечелим Купата“.

 „Пожелавам си единствено да го спечелим следващия двубой“, каза полузащитникът, който е пред мач номер 160 с екипа на „сините“.

„Искам да призова феновете за подкрепа. Някой път не ги правим щастливи, но ми се ще да са зад нас. Ние имаме нужда от тях, с тях сме по-силни. Надявам се да дойдат на стадиона и да ни подкрепят“, завърши Прохазка.