Старши треньорът на Левски Делио Роси коментира спокойно загубения с 0:3 контролен мач от малтийския Хибърниънс.

Левски със сериозен резил срещу малтийци

"Всеки приема различно този мач. За мен това беше просто тренировка. Гледах повече физическото състояние на футболистите. Важно ми беше придвижването по терена. Днес играхме в 4-3-3. Но може да пробваме и други варианти. Търсим алтернативи."

"Още не сме решили с каква система ще играем. Днес не се получи. Играхме срещу отбор, който играе шампионат и е в много по-добро физическо състояние. Но това беше нещо, което аз знаех. Исках да видя други неща."

"През първото полувреме играхме правилно, но направихме някои груби грешки. Тези, които гледат подготовката ни, знаят, че имаме много тежки тренировки. Краката тежат. Целта беше да се разиграят някои ситуации."

"Трябва да кажем, че ни липсваха доста футболисти в този мач. Играха доста момчета от юношеския състав. Със сигурност до края на подготовката ще бъдем друг отбор. Колкото до новите, които чакаме, питайте клуба, а не мен. Моята работа е да работя с наличните футболисти. На този етап има футболисти, които понасят по-добре физическите натоварвания и те изглеждат по-свежи."

"Никой не е доволен от загубата и това е напълно нормално. Позитивен факт е, че футболистите са ядосани след мача. Щеше да е страшно, ако не беше така", завърши Роси.