Старши треньорът на Левски Делио Роси заяви след загубата от Берое с 1:2 на стадион "Георги Аспарухов", че съжалява най-вече за феновете и призна, че клубът не е успял да намери централен защитник.

"Нормално е, когато отборът не играе както трябва, разбира се, че вината е изцяло в мен, аз поемам своята отговорност. Днес изиграхме един лежерен мач. Всеки мач трябва да спасяваме първенство, не можем да чакаме мачовете за Купата. Не е коректно и точно да мислим, че днес сме загубили, защото мислим за мачовете за Купата. Мачовете за Купата са много важни за нас, но другите мачове не са второстепененни", каза Роси и добави:

"Търсихме централен защигник, но не успяхме да намерим подходящ. Не искахме да вземем някой, само за да кажем, че сме взели."

"Някои играчи със сигурност още не са в добро състояние. Като цяло имахме и футболисти, които не тренираха пълноценно между двата последни мача, но всичко опира до вниманието и концентрацията след като получаваме гол толкова рано. Съжалявам за тази загуба най-вече заради феновете. По принцип е хубаво да говорим да хора, които са играли", завърши Делио Роси.