Новият старши треньор на Левски Делио Роси сподели как се чувства в България и какви са очакванията му за предстоящия сезон в Първа лига. Италианският наставник си поставя високи цели, като една от тях е класиране в Шампионската лига.

Белмонт: Лично Делио Роси ме е харесал, Левски е велик клуб

„Дойдох с огромно любопитство и ентусиазъм. Бях посрещнат много добре.Все още проучвам, затруднява ме езикът, но условията са страхотни”, каза Роси.

„Сигурно е, че футболистите, които са тук са интересни и се надявам с времето да изградя един отбор, който да играе добър футбол и преди всичко да радва фенове. Тук съм за дългосрочен ангажимент”, допълни той.

Ален Стеванович пред Дарик: В петък идвам в София на преговори с Левски

„Срещнах се с двама представители на фенската организация. Почувствах, че са много отдадени и им казах, че истинските фенове си проличават в трудните моменти, защото ще има и такива”, призна италианският специалист.

„Изглежда ми, че българският футбол е един развиващ се продукт. Има желание, страст и ако има правилна стратегия, ще дойдат и добрите резултати. Пожелавам си Левски отново да играе в Шампионската лига”, каза още Роси.

Вижте какво сподели още Делио Роси за турнирите Шампионска лига и Лига Европа, както  и за многомилионните сделки на трансферния пазар във видеото.