Делио Роси имаше забележки към играта на Левски след равенството 1:1 срещу Славия.

„Равенството го показа играта на терена . Не се представихме добре и когато не играеш добре, не можеш да спечелиш. Играхме много разделечени един от друг, не играхме по начина, по който можем. Надявам се да се поправим, защото това няма да ни помогне занапред. В тези мачове трябва да се опиташ да вкараш втори гол. А ние търсихме малко втория гол. Защото иначе от някой корнер или центриране може да ти изравнят, както и стана.”

„Напоследък се справяхме добре в атака, питам се защо днес не се получи. Играчите не са мислили със сигурност за Купата, мислеха за Славия, а за Дунав ще мислим отсега- нататък.”

„Орачев игра както трябва, Горанов се контузи и той влезе. Изравняването не беше заради Орачев, който е натуралният заместник на този пост. Една победа или един фикс не бива да се разглежзат толкова генерално, трябва да се представяме по-добре като цяло.”

„Направихме някои хубави неща, някои не толкова добре тази есен. За нас последният мач от полусезона идва в петък. Трябва да покажем повече срещу Дунав, трябва да покажем друго лице”, сподели италианският специалист.