Новият старши треньор на Витоша Бистрица Росен Кирилов заяви, че иска да подобри мисленето на футболистите на тима. Кирилов говори по време на официалното си  представяне, като обяви и програмата на състава за предсезонната подготовка.

„Искам да благодаря на нашия президент и главния мениджър, че ми дават възможност да работя като старши треньор и да реализирам идеите, които имам“, каза новият треньор на „тигрите“, който до сега бе помощник на Костадин Ангелов.

„Аз ще следвам същата линия от последните 2 години. С Коце правихме заедно тренировъчния процес. Ще продължа същата линия. Това, което искам да подобря, е мисленето на играчите. Да бъдат победители, да излизат с убеждението, че не са по-малко от останалите и всеки мач можем да побеждаваме“.

 „Имаме ядро от играчи, няма да правим мащабна селекция. Добрите винаги са добре дошли“.

Що се касае до подготовката на състава, Кирилов каза: „На 15 юни се събираме, на 18 юни се качваме в Тетевен. Имаме уредени контроли с Литекс Ловеч (27 юни), Дунав Русе (30 юни), Локомотив Пловдив (4 юли),  Марица (7 юли), и още две контроли с Ботев Пловдив  и последно със Струмска Слава на 14 юли на нашия стадион представяме отбора“.

Ангелов за рокадите: Коментирахме ги още преди края на шампионата