„Не осъзнахме, че този мач е много важен и решава второто място. Ботев Враца го бяха осъзнали, бяха много по-агресивни, играха с по-голямо желание и заслужено спечелиха. Просто ни смачкаха с агресия. Играха с дълги топки и печелеха първа, втора топка. Тотално им отстъпихме в агресията”, коментира треньорът на Витоша Бистрица Росен Кирилов след загубата с 0:3 от Ботев Враца в мач от 27-ия кръг на Първа лига, Втора осмица.

„Просто мисля, че футболистите прегоряха. Имаха много голямо желание преди мача, но просто психически не издържаха. Играчите на Ботев бяха по-мотивирани и с по-голяма агресия”, заяви Кирилов и продължи:

„Ние имаме хора, които могат да заместят отсъстващите. Проблемът беше гробален. Печелеха ни единоборствата по всички части на терена. Биха ни с агресия, това е. Нашият план беше да стъпим наравно.”

„От тук до края трябва да печелим и всеки мач да изиграем на предела на възможностите си. Имахме поредица от мачове, в което можехме да вземем точки. Изпуснахме чисти положения и след това загубихме тези мачове минимално”, каза още Росен Кирилов.