Ръководството на Левски разкри каква е съдбата на доскорошния спортен директор на отбора Станислав Ангелов. Той е освободен от този пост и се връща начело на школата на стадион "Раковски". 

Това е било решено на заседание на Управителния съвет на "сините". На неговото място като спортно-технически директор е назначен легендата на клуба и негов бивш съотборник на "Герена" Даниел Боримиров. 

"На свое заседание Управителният съвет на Левски взе решение, с което освобождава Станислав Ангелов от длъжността спортен директор във връзка с преминаването му начело на детската школа Левски-Раковски."

"Като един от възродителите на Левски-Раковски, Станислав Ангелов е най-подходящият ръководител на школата, в която се градят здравите основи на нашето бъдеще – децата на Левски."

"Ръководството на клуба благодари на г-н Ангелов за положените от него усилия, свързани с дейността на представителния отбор, и му пожелава успех!"

"За спортен директор на Левски Управителният съвет избра и назначи Даниел Боримиров, който ще продължава да изпълнява и функциите си като директор на ДЮШ на Левски."

"Той е емблематична за Левски фигура и ръководството вярва, че ще оправдае гласуваното му доверие. Освен личните си качества и признанието като "синя" легенда, Боримиров е обединител и горд носител на "синята" идея. Пожелаваме му успех!", написаха от Левски на сайта си.