Нападателят на Левски Ривалдиньо вече е разтрогнал своя договор и в момента претегля вариантите за своето бъдеще. Така твърди румънското издание sport.ro.

Според медията към момента най-голям изглежда шанса на 24-годишния футболист да се върне във Виторул. Именно в отбора от Констанца бразилецът беше преотстъпен от „сините” през януари. За разлика от тях Ривалдиньо успя да завърши сезона с трофей, като спечели Купата на Румъния. Той изигра общо 20 мача и вкара 4 гола, като два от тях бяха именно във турнира за Купата.

Sport.ro твърди, че раздялата между Левски и Ривалдиньо се е случила вчера, макар че нито клубът, нито играчът са потвърдили за подобен развой все още. Виторул вече е представил своята оферта пред нападателя и прогнозата е, че на 90 процента той ще приеме.

Все пак има и въпросителна дали Ривалдиньо ще остане в Европа, защото до него е пристигнало предложение и от мексиканския Керетаро, бившия тим на Роналдиньо. За момента Ривалдиньо клонял повече към оставане в Европа, тъй като трансфер в Мексико сериозно би осуетил възможностите му за по-престижен трансфер в рамките Стария континент.