Нападателят на Левски Ривалдиньо разкри как се е стигнало до първото му попадение със синия екип. Той се разписа за 2:2 в мрежата на Ботев в самия край на мача, а малко след това столичани стигнаха и до пълния обрат.

"Моят гол е повече на Паулиньо, той изработи дузпата. Той е от традиционните изпълнители, но аз го помолих да я бия, за да натрупам увереност. Той ме пита дали съм сигурен, че ще я вкарам и аз му казах "Да!". Искам да благодаря на всички съотборници и на Паулиньо за този гол", заяви Ривалдиньо пред DIEMA SPORT.

Той сподели, че с чувства щастлив и доволен от престоя си у нас, защото всички с отнасят страхотно към него. Бразилецът с надява този гол да е първият му от много за тима от "Горги Аспарухов".

"Много добре се чувствам тук, хората са много добри към мен. Щабът, треньорът, всички са много добри към мен. Не съм в най-добрата си форма, връщам се от контузия, но кондиционният треньор ми помогна. Това е първият от много голове, които искам да вкарам за Левски", сподели Ривалдиньо и накрая разкри на какво се е дължал обратът от 0:2 до 3:2.

"Променихме чисто психологически нагласата си. Вярвахме, че можем да намалим, после и да бием. Това е духът на Левски, ние никога не се отказваме. Постигнахме го и вкарахме три гола", завърши Ривалдиньо.