Най-новото попълнение на Левски Ривалдиньо сподели първите си думи, след като сложи подписа си върху договор за 2,5 години със "сините". 

Бразилецът коментира, че голяма роля за трансфера му на "Герена" е изиграл неговият баща - бразилската легенда Ривалдо. Бившият футболист е изразил мнение, че със синия екип 22-годишният играч ще може да направи важна стъпка напред в кариерата си.

"Чувствам се щастлив да съм част от Левски. Знам, че привържениците на тима подкрепят играчите докрай и съм сигурен, че ще получа подкрепа и аз. С тяхна помощ ще бъдем много по-силни. Левски има много добър треньор, който е работил в Лацио. Ще дам всичко от себе си да помогна на него и отбора. Дано да постигнем заедно успехи", каза Ривалдиньо пред клубния сайт на "сините".

"Професионалната ми кариера започна в Можи Мирим в Бразилия. След това играх в Боависта. Върнах се отново в Бразилия и се състезавах на Интернационал (Порто Алегре). За последно защитавах цветовете на Динамо (Букурещ)".

"Какви са ми амбициите? Имам кръвта на победител заради баща ми и целта ми е да стана шампион с Левски. Посъветвах се с него. Той познава клуба и страната. Каза ми много хубави неща, защото е бил няколко пъти в България. Според него това е страхотна възможност за мен, защото съм в най-големия отбор в България".

"Пожелавам на феновете да сме много щастливи. Дано се гордеете с мен", завърши Ривалдиньо.