Бразилецът Ривладиньо безспорно е най-голямото име, което дойде не само в Левски, но и в българския шампионат тази зима. Поне като авторитет, защото е син на легендата Ривалдо. Но за него не е важно какво пише на гърба, а важно е да се раздава за Левски. 

"Номерът и името на гърба не са по-важни от името на гърдите - Левски. Колкото до номера, той е хубав, защото баща ми играеше с него. Но всичко най-важно е да играем за Левски и да се представяме добре", заяви Ривалдиньо и разкри как се е стигнало до трансфера му в София и какво очаква от престоя си на "Герена". 

"Левски е най-големият отбор в България, знам колко са важни всички мачове. Преди мача с ЦСКА имаме други важни битки. Започваме още от неделя, преди да дойдат другите двубои." 

"От една седмица съм в София, чувствам се добре и комфортно. Клубът ми е осигурил всички условия да се чувствам отлично тук. Положението и отношението към мен е много добро от всички." 

"Приех да дойда в Левски, защото знаех, че е голям отбор. Не съм имал съмнения да дойда. Харесва ми проектът, харесват ми феновете. Ще дам всичко от себе си, за да се развие този проект", заяви Ривалдиньо.