Вратарят на Лудогорец Ренан дос Сантос обяви, че се чувства щастлив в отбора и иска да продължи да носи екипа му. В последно време той беше резерва на Пламен Илиев, а неофициално се знаеше, че това е заради нежеланието му да преподпише. Но бразилецът увери, че иска да остане в Разград.

"Съжалявам много за контузията на Пламен, никой не обича да е на мястото на съотборник с контузия. Но аз казах на всички, че съм тук, за да помогна на Лудогорец. Чувствам се много добре тук, семейството ми също. Говорих с треньора, че искам да играя, да помогна, на линия съм. Искам да благодаря на Бог, а после на треньора на вратарите, защото откакто работим заедно, винаги ми е помагал."

"Искам да остана в Лудогорец и се надявам, че ще има един щастлив край между Лудогорец и Ренан на края. Щастлив съм тук, моето желание е да продължа тук и смятам,ч е всичко ще се реши съвсем скоро, ще продължим да сме щастливи и да сме шампиони", заяви Ренан пред DIEMA SPORT, като коментира и развитието на мача.

"Много съм щастлив и заради мача, който направихме и затова, че помогнах на отбора. Обикновено съм свикнал, че тази награда е не само за мен, но и за целия отбор, защото всички ми помагат. Тя е за всички тази награда."

"Знаехме, че ще бъде труден мач, има много детайли в него. Можеха да ни вкарат гол в началото и бях много концентриран и внимателен, за да мога да реагирам. Исках да помогна на отбора, да му вдъхна увереност. Така отборът имаше спокойствие, за да можем да играем нашата си игра."

"Нашият отбор е много добър, абсолютно всички в България знаят качествата ни. Само, че преди почивката не бяхме Лудогорец. Второто полувреме бяхме Лудогорец и бяхме отбор, който иска да е шампион. Не вкарахме гол, но поздравявам целия отбор за второто полувреме", сподели Ренан и накрая коментира какви са разликите между този мач и този от средата на седмицата за Купата.

"И двата мача тази седмица бяха много различни, с различни детайли. ЦСКА е силен отбор и трябва да го уважаваме. Но тези мачове се решават в детайлите. Така беше за Купата, така беше и днес и беше напълно възможно всеки да е победител. Най-важното е, че успяхме да останем на върха и ще продължаваме силно, за да сме шампиони отново", заяви Ренан.