Георги Иванов направи равносметка за работата си в Черно море. В интервю за предаването на DIEMA SPORT – Домът на футбола, Гонзо се върна месеци назад, като не отрече, че е допуснал грешки, но и отчете, че е доволен от свършеното.

„Мисля, че имах уважени от варненските фенове. Мисля, че Илиан ще успее. Той има нужните познания и човек от Черно море“, започна Иванов по темата.

„Изненадаха ме сега целите и класирането на Черно море. Ние се стремяхме да сме зад Левски, ЦСКА. Когато си поставиш цели и гониш успех на всяка цена, е нормално да има напрежение. Когато не можеш да държиш на напрежението, ще си осми-девети и ще си играеш мачове за здраве“, каза Гонзо.

„Откъдето съм си тръгнал, оставам с добри чувства. Това обаче е затворена страница и не желая да се връщам“.

„Всеки работещ човек допуска грешки, и аз сигурно имам такива. Аз съм доволен от работата си там. Имахме седем национала в един период. Не знам кога пак ще стане. Бяхме и първи. Има проблем, че има играчи, които мислят, че трябва да играят постоянно. Важно е да се промени манталитетът там. Иначе ще си останат провинциален отбор“, коментира още специалистът.