Не тръгнахме по най-добрия начин в мача. Успяхме да отбележим и да изравним, но ни лиспваше вторият гол. Пирин ни изненада от самото начало, след като излязоха с висока преса, но след гола за нас заиграхме по-добре и така до края на мача. Това заяви полузащитникът на Берое Мартин Райнов, който отбеляза изравнителния гол за своя тим срещу Пирин и по този начин осигури точката за старозагорци. 

Той изрази надежда, че през следващата седмица Берое най-накрая ще запише първата си победа в Първа лига от началото на сезона. Райнов похвали също своя наставник и изрази надежда, че съвсем скоро нещата в отбора ще потръгнат. 

"Разликата от гола ми с Левски с този днес бе, че днес не бе победен. Ударът не е труден, но поздравявам Боби Цонев, че ми я подаде така. Играем с GPS-и, които ни проследяват колко сме тичали, но това не е важно, а и Томаш ни е казал да тичаме умно. С Цонев и Охене се разбираме много добре, тъй като сме добри приятели освен колеги".

"Мисля, че в петък ще вземем първата победа срещу Славия. Мисля, че ще ги надвием - все пак сме Берое. Амбицията ни е да играем добър футбол. От мач на мач се получават по-добре нещата. Трябва да сме здраво стъпили на земята и нещата ще се случат. Александър Томаш е много интелигентен човек. Знае кога и какво да направи с даден играч. Промени стила ни, наблягаме много на тактиката, гледаме видео и съм сигурен, че нещата ще се случат", завърши Мартин Райнов.