Наставникът на Пирин Благоевград Милен Радуканов изрази мнение, че късметът не е покрил „орлетата“ при домакинството им на Верея от десетия кръг на Първа лига. Специалистът коментира още, че благоевградчани са играли добре, въпреки поражението с 1:2.

„Неприятна загуба, мисля, че днес не играхме лошо. Имаше такива двубои, в които играхме слабо и загубихме. Днес не бе така. Първата част дирижирахме нещата, но второто полувреме, след двете грешки, изпуснахме контрола. Поздравявам Верея“, започна Радуканов.

„Особено през първата част, играехме добре. Това са нашите възможности и ние играхме на максимума. Ние сме наясно, че ще е трудно. Виждате с каква бройка разполагаме, с какви футболисти, напуснаха ни много играчи, не взехме качествени заместници. Нашата цел е да останем в елита. Не съм изненадам. Футболистите дават максимума от възможностите си“.

„За съжаление, не ни покри късметът. Всички грешим. Като бием, всички бием, като губим пак е така. Разполагаме с ограничени възможности, но ще е много трудно. Тази година ще е такава явно. Нищо не се знае обаче, може и по-добре да се случат нещата. В тежък момент сме. Днес играхме добре, но загубихме“, завърши Радуканов.