Наставникът на Пирин Милен Радуканов отдаде поражението във Велико Търново от Етър на елементарните грешки при двата гола за "болярите". Въпреки всичко, той е доволен от характера, който неговите момчета показаха.

"Допуснахме елементарни грешки в защита за пореден път, но се защитаваме 11 човека и не можем да виним някого. Не трябваше да ги допускаме. Имахме своите възможности, благодаря на феновете", заяви Радуканов пред DIEMA SPORT и продължи с анализа.

"Знаем, че имаме проблем в играта, когато загубим топката, говорим постоянно какво трябва да правим, но се получават грешки. Второто полувреме проявихме характер, говорихме, че трябва да имаме търпение и да правим това, което тренираме. Радвам се, че вкарахме и не допуснахме повече от това, преди почивката."

"Казал съм на момчетата, че са моите герои, както и да завърши тази одисея. Те са със скромни възможности, но с огромни сърца. Гордея се с тях", сподели още Радуканов и се оплака от малката си група. .

"Надявам се да събра играчи, но ще е трудно. Анти Рения също с травма, Ради Кирилов също. Проблемите ни налегнаха, не е нормално да имаш 13-14 професионални футболисти, а другото да са юноши. Ние, за съжаление, трябва да хвърляме младите. Радвам се, че Стефанов влезе така силно."

"Ще решим през седмицата каква ще е тактиката ни в реванша. Зависи и от състоянието на играчите, въртя ги постоянно. Те играят на каквато и позиция да ги сложа. Ще направим всичко възможно, за да излезем победители в този двубой", завърши Радуканов.