Пирин приема Лудогорец в последния мач от 20-ия кръг на Първа лига в понеделник (11 декември) от 17:30 часа, а вие ще може да го проследите в ефира на DIEMA SPORT, GONG PLAY, Gong.bg и честотите на Дарик радио.

Ето какво сподели наставникът на Пирин Милен Радуканов в предаването "Преди кръга" в ефира на DIEMA SPORT.

"Бихме Ботев в Пловдив, победа над Черно море като гост и равенство в Стара Загора, в последния мач можеше да вземем и точка от Левски. Навън играем по-затворено, играчите се чувстват по-сигурни и успяват да покрият грешките. Взехме точки от силните, но загубихме точки у дома срещу тимове от нашата класа", коментира Радуканов.

"Очаквам да играем със самочувствие и желание, когато играем под напрежение играем по-добре, за нас е удоволствие да играем срещу по-силните тимове, с Левски се надигравахме, срещу Лудогорец ще е по-различно", допълни той.

"Играчите в някои мачове няма нужда да ги мотивираш, в други трябва много да говорим, те са професионални футболисти, не трябва дори да се споменава думата мотивация, срещу големите искаш да се покажеш, срещу съперници от нашата класа излизат по-лежерно, допускат се грешки, моите футболисти са най-добрите, защото са си мои. Имаме момчета с добра класа, трябва да привлечем и други футболисти, когато има конкуренция даваш повече от себе си", каза още Радуканов.