"Изключително съм доволен от точката с оглед на ситуацията. Имахме петима юноши. Поздравявам всички футболисти за битката. Радвам се, че се биха и не се предадоха. Младите и те показаха старание и желание, и всички. За нас много важна точка. Липсват ни креативни футболисти и затова приемаме играта в нашата половина. Имахме и ситуцаии. Можехме накрая да решим мача. Радвам се, че нашата защита се справи. Бях сигурен, че ще се справим", коментира старши треньорът на Пирин Милен Радуканов след равенството 0:0 с Дунав в 11-ия кръг на Първа лига.

Треньорът потвърди още, че има неизплатени суми към футболистите.

"С оглед на ситуацията накрая и съжалявам малко. Не мисля, че Дунав са ни надиграли. Ние доста грешим. Това ни е слабост, но работим върху нея", заяви още Радуканов.

"Определено се работи по-трудно с оглед на това, че ни напуснаха петима добри футболисти. Сигурен съм, че с общи усилия ще напредваме. Тежко се работи, но има разбиране. Надявам се да успеем да постигнем целта си тази година, а вбъдеще нещата в Пирин да изглеждат по различен начин.

Да, вярно е, че има неизплатени суми. Има забавяне, но мисля, че ръководството ще направи всичко възможно момчетата да си получат всичко. Стараем се да подготвим футболистите и да им дадем увереност. С общи усилия трябва да намерим пътя", каза Милен Радуканов, а по повод ситуацията с Дани Младенов, треньорът отговори, че не желае да коментира повече с думите:

"Когато не си желан някъде, просто трябва да се разделиш и това е."